Palestina e varfër ka ndihmuar Kosovën me 2 milionë dollarë

Publikuar në Mars 27, 2019, 3:52 a.m.

– Palestina e ka ndihmuar Kosovën me 2 000 000 $ në kohë të luftës (Izraeli se ka ndihmuar kurrë, madje po zhvatë atë duke përfituar nga tenderët e qeverisë së Kosovës si ai me reklamën prono për pavarësi të Kosovës.)

– Shteti i Palestinës mbështet proceset e filluara për integrimin e Kosovës në bashkësinë evropiane dhe ndërkombëtare, ashtu siç përkrahim edhe pavarësinë e saj .

– Njohja e Kosovës nga Palestina është vetëm çështje kohe dhe më shumë çështje diplomatike se sa politike. (Izraeli nuk e ka në plan ta njohë Kosovën , dhe nuk do e bëjë këtë për shkak të Serbisë.

Palestinezët kanë protestuar kundër krimeve të sërbëve në Kosovë.Burimi : Gazeta İmpakt