Ambasadori i Koresë së Jugut në Irak viziton Xhaminë e Imam Aliut (a.s.)

Publikuar në Mars 13, 2019, 1:13 a.m.

Song Wong, ambasadori i Koresë së Jugut në Irak, kishte nderin të vizitonte vendin e shenjtë, Xhaminë e Shejtë të Imam Aliut (a.s.)

Zyrtarët e departamentit të marrëdhënieve me publikun e shoqëruan ambasadoron e Koresë Jugore rreth monumenteve dhe vendeve arkeologjike të Xhamisë së Shejtë të Imam Aliut (a.s.).

"Unë me të vërtetë jam i kënaqur me këtë Xhami të Shejtë. Është nder i madh të jem këtu, sepse është vizita ime e parë në Xhaminë e Shejtë të Imam Ali (a.s.)", tha ambasadori.Burimi : Imamali.net