Mësimi Kur'anit nëpërmjet telefonit në Turqi

Publikuar në Mars 12, 2019, 12:40 a.m.

Qendra Dar-al-Ifta e Provincës Konya në Turqi u ofron të interesuave  kurse të leximit të Kur'anit nëpërmjet telefonit.

Sipas faqes së internetit yenimeram.com, ata që regjistrohen në kurs mund të mësojnë leximin e Kur'anit, të bëjnë pyetje rreth ndonjë problemi që hasin gjatë leximit të Librit të Shejtë, Kur’anit.

Çdokush, duke përfshirë edhe ata që banojnë në Konia ose gjetkë në Turqi, madje edhe nga jashtë, mund të thërrasin qendrën dhe të marrin pjesë kurse.

Deri më tani, rreth 3,000 individë e kanë mësuar Kur'anin në këtë mënyrë, thonë zyrtarët e qendrës.

Konia është një provincë e Turqisë në Anatolinë qendrore. Kryeqyteti i provinces Konia është qyteti  Konia.Burimi : IQNA