Konferenca Kombëtare për mësimin e gjuhës perse u zhvillua më 30 janar 2019

Publikuar në Shk. 12, 2019, 10:01 a.m.

Konferenca e Tretë Kombëtare mbi mësimin e gjuhës persiane do të mbahet në Universitetin Tarbiat Modarres në Teheran më 30-31 janar.

Shoqata shkencore e gjuhës dhe letërsisë persiane do të organizojë ngjarjen në bashkëpunim me Universitetin, me Fakultetit të Shkencave Humane.

Temat kryesore që do të diskutohen gjatë ngjarjes së ardhshme përfshijnë planifikimin e gjuhës, prodhimin e përmbajtjeve dhe burimeve arsimore, testimin, teoritë e mësimit të gjuhës, aftësitë e mësimit të gjuhës perse dhe kurset ndërdisiplinore.

Takime të specializuara dhe seminare edukative do të mbahen në periferi të ngjarjes.Burimi : IRNA