Udhëheqësi Ajetullah Sejjid Ali Hamenei në ceremoninë e zisë

Publikuar në Shk. 8, 2019, 4:42 a.m.

Udhëheqësi merr pjesë në ceremoninë e zisë për Hazrat Fatimen (a.s.)

Teheran, 6 shkurt 2019

Udhëheqësi i Revolucionit Islamik, Ajetullah Sejjid Ali Hamenei mori pjesë në ceremoninë e zisë për Hazrat Fatimen (a.s.) të mërkurën në mbrëmje.

Ceremonia e zisë është shënuar në përvjetorin e martirizimit të Hazret Fatime  Zehra (a.s.) është mbajtur në Hussejnijen e Imam Imam Humejnit.

Një numër njerëzish dhe zyrtarë morën pjesë në ceremoninë fetare.Burimi : IRNA