Kënduesi i Kur’anit nga Irani u pranua mirë në Bosnje

Publikuar në Jan. 13, 2019, 2:26 a.m.

Kënduesi i shquar i Kur’anit nga Irani, Mehdi Adeli mori pjesë në seancat Kur'anore në Bosnje dhe Hercegovinë.

Mehdi Adeli, i cili ka udhëtuar për në Bosnje me ftesë të Shoqatës Islame të Vendeve të Evropës Juglindore, këndoi Kur'anin në qytete të ndryshme, përfshirë Sarajevën, Tuzlën dhe Kakanjin.

Sipas ambasadës iraniane në Sarajevë, këndimet e tij të Kur’anit u pritën ngrohtësisht nga ata që ndiqnin programet Kur’anore.

Ai gjithashtu këndoi Kur'anin në një mbledhje të iranianëve që jetojnë në Bosnje.

Në një takim me Mehdi Adelin në ambasadën iraniane, ambasadori Mahmud Heidari e falënderoi atë për pjesëmarrjen në programet Kur'anore dhe tha se përqendrimi në Bashkësinë Kur’anore është një rrugë e madhe drejt forcimit të unitetit midis myslimanëve.Burimi : IQNA