Vazhdon mbështetja e Iranit për Palestinën

Publikuar në Jan. 8, 2019, 12:35 a.m.

Mahir Salah, një nga udhëheqësit e HAMAS, theksoi se Republika Islamike e Iranit do të vazhdojë të mbështesë në të njëjtën mënyrë Palestinën dhe Rezistencën.

Sipas lajmit të Qodsna të tranmetuar nga Al Yawh, Mahir Salah ka thënë: "Irani vazhdon në të njëjtën mënyrë mbështetjen e tij për Palestinën dhe Rezistencën në fusha të ndryshme."Burimi : Rast Haber