Teherani do të organizojë Garat e 36-ta Ndërkombëtare të Kur'anit të Shenjtë

Publikuar në Jan. 7, 2019, 11:19 p.m.

Raundi i 36-të i Garave Ndërkombëtare të Kur'anit të Shenjtë janë  planifikuar të mbahen në Musallan e Madhe,  më 8-15 prill 2019.

Raundi i gjashtë i këndimit dhe memorizimit të Kur'anit të Shenjtë, raundi i tretë i memorizimit të Kur’anit të Shejtë nga femrat dhe  raundi i katërt i këndimit dhe memorizimit të Kur'anit të Shenjtë për të verbërit do të mbahet njëkohësisht me Garat Ndërkombëtare.

Garat e Kur’anit për femrat do të mbahen në Eram Grand Hotel.Burimi : IRNA