Nënkryetari i KNKK-së: "Xhamia e Shejte e Imam Aliut (a.s.) është një vend i shenjtë shpirtëror"

Publikuar në Dhj. 2, 2018, 12:03 p.m.

Një delegacion zyrtar i Komisionit  Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq që përbëhej nga nënkryetari i komisionit Kreg Muller, konsulenti i komitetit në Afrikën e Veriut dhe Lindjen e Mesme Omar Maki, kreu i departamentit të përkthyesve Nicola Abu Murad dhe kreu i marrëdhënieve me publikun të degës së komitetit në Naxhaf Ahmed Tuixh vizituna Xhaminëe Shejtë të Imam Aliut (a.s.).

Punonjësit e Departamentit të Marrëdhënieve me Publikun dhe Departamenti i Medias i shoqëruan ata nëpër vendet arkeologjike dhe historike të Xhamisë së Shejtë.

"Kjo ishte vizita ime e parë në këtë vend të shenjtë, ky vend është qiellor dhe shpirtëror, shpresoja dhe prita për këtë vizitë që prej një kohe të gjatë," tha Muller.

Në përfundim të vizitës së tyre, ata përgëzuan për mikpritjen e ngrohtë të Xhamisë së Shejtë.Burimi : imamali-a.com